Támogass Minket!

A táborok költségének túlnyomó részét az eddigi években különböző ösztöndíjaknak köszönhetően tudtuk fedezni, ám hosszútávú céljaink között szerepel, hogy ezeket az összegeket elő tudjuk teremteni évről évre. Így garantálnánk a nyári táborok és évközi látogatások folyamatos megvalósítását, ezen felül pedig a gyerekek egész éves foglalkoztatását – például az online tanulási felületen illetve kisebb egyéni és csoportos projektek keretein belül. Jelenleg öt tábort szerveztünk, 36 napot átívelően, több mint 120 gyerek számára, valamint 9 évközi látogatást, összesen 3.500.000 forintból.

Pénzbeli adományt PayPalon keresztül, vagy banki átutalással tudsz küldeni az alábbi számlaszámra: 16200223-10060043;

Nemzetközi számlaszám: HU75 1620 0223 1006 0043 0000 0000.

Amennyiben szeretnéd megőrizni anonimitásod, kérünk jelezd felénk a közleményben.

Csak hogy egy hozzávetőleges képet kapj az anyagiakról, 5.000 forint teljesen fedezi egy gyerek napi költségeit az ottalvós táborban, 10.000 forint pedig akár egy  gyerek heti programköltségére elegendő a napközis táborban.

Természetesen minden felajánlásnak örülünk, ha nem áll módodban ekkora összeget adományozni de szeretnél és tudnál máshogy segíteni, írj bátran a kapcsolat@tarisznyataborok.hu email címre, és felvesszük Veled a kapcsolatot. Szívesen fogadunk többek között tartós élelmiszert, irodaszereket, kedvezményeket, programlehetőségeket, tankönyveket, vagy akár ha segítesz elfuvarozni mindezt A-ból B-be.

A táborok részletes költségeivel, illetve bármi mással kapcsolatban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk az info@tarisznyataborok.hu címen.

Ha szeretnél átfogó részese lenni a küldetésünknek, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

A táborok részletes költségeivel, illetve bármi mással kapcsolatban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk. A kérdéseket az info@tarisznyataborok.hu címre várjuk.