Támogass Minket!

Ebben a táblázatban követhetitek az idei adományainkat.

A táborok tavaly a Davis Projects for Peace-ösztöndíjnak, illetve az önkéntesek lelkesedésének és fáradhatatlan munkájának köszönhetően valósultak meg. Három tábort szerveztünk, 23 napot átívelően, több mint 75 gyerek számára, összesen 2.000.000 forintból.

Hogy idén ugyanakkora lelkesedéssel vághassunk neki a táboroknak, szükségünk van mind az önkéntesek további támogatására, mind adományokra, hogy a Peace Project nélkül is biztosítani tudjuk a táborok költségeinek fedezését.

Így arra kérünk, lehetőségeidnek megfelelően támogass minket.

  1. Pénzbeli adományokra szükségünk van a táborok költségeinek fedezésére: eszközökre, utazásra, étkezésre, illetve szállásra. Idén célunk, hogy ismét megszervezzünk három napközis tábort és egy ottalvós tábort, amelyhez összesen  2.500.000 forintra lesz szükségünk. 5.000 forint az ottalvós táborban egy gyerek napi költségét fedezi, 10.000 forint pedig a napközis táborban egy gyerek egy heti programköltségeit fedezi. Kérünk, hogy adományozz PayPal-lal vagy banki átutaláson keresztül a 16200223-10060043 számlaszámra, hogy több mint 100 gyerek és három hátrányos helyzetű település nyarát színesebbé tehessük.
  2. Más jellegű adományokat is szívesen fogadunk: nem romlandó nassolnivalót, a foglalkozásokhoz szükséges irodaszereket, illetve ingyenes vagy kedvezményes részvételi lehetőségeket Budapesthez, Litkéhez vagy Magyarbánhegyeshez közeli, a gyerekek számára érdekes és tanulságos programokon. Kérünk, hogy a kapcsolat@tarisznyataborok.hu emailcímen írj nekünk ilyen jellegű adományokkal kapcsolatban.

A táborok részletes költségeivel, illetve bármi mással kapcsolatban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk. A kérdéseket az info@tarisznyataborok.hu címre várjuk.