Segítség a tanuláshoz:

Nehezen megy az ötödik osztály? Az Alexsuli segít. 😉 Ha letöltöd az appot, a magyarázó videók segítenek megérteni a tananyagot!

Ha élvezed a versenyeket, vagy csak szeretnél bizonyítani magadnak, akkor tanulj nyelvet a Duolingóval. Mindennap 5 perc és nem sokára sokkal jobban boldogulsz majd. A bónusz, hogy akár mobilon, akár gépen szeretnéd elvégezni a napi feladatokat, semmi akadálya. 😉

Holnap témazáró, de még mindig a gép előtt ülsz. Semmi gond, csak nyisd meg a Zanza tv-t és jobban sikerül a dogád másnap. Az oldalon minden tantárgyhoz kapcsolódóan találsz összefoglaló videókat és természetesen a telefonodra is le tudod tölteni az alkalmazást!

Magyar MOOC (Massive Online Open Courses):

Középiskolásoknak:

ELTE Középiskolások Szabadegyeteme 

Mathias Corvinus Collegium 

Hasznos appok és honlapok:

Ha bárki bánt, ne félj segítséget kérni! Ha nem mered a szüleidnek elmondani mi történt, vagy úgy érzed, nem tudod kinek elmondani, mert nem támogatnának, akkor próbáld ki ezt az appot a telefonodon. Hátha segít! De mi is bármikor meghallgatunk, kereshetsz minket is.

Kíváncsi vagy a testedre? A szüleidtől kínos lenne kérdezni? A suliban csak viccelődve lehet beszélni a szexről? Nem tudod, mi fog történni a testeddel, ha megnősz? Próbáld ki ezt az alkalmazást a telefonodon, vagy olvass cikkeket a honlapon és ne félj kérdezni!